Over Annemie

Wie is Annemie?

Contact: welkom@annemienijs.be

 

Ik ben Annemie Nijs (°83) en ben moeder van een dochter van 7. Ik heb mijn leven gewijd aan heling vinden in mijn eigen hart en in het aanbieden van mijn liefde en inzichten aan andere mensen.

 

Mijn bewuste zoektocht startte op mijn 17e, toen ik geveld was door CVS (Chronische Vermoeidheidssyndroom) en depressie. Ik nam mijn ziekte aan als een stimulans om mijn hele leven te herbekijken en voerde drastische veranderingen door.

 

Langzamerhand vond ik mijn kracht terug en leerde mijn (hoog)gevoeligheid dieper kennen en waarderen. Steeds daadkrachtiger volgde ik mijn hart en mijn passie voor het creëren van jobs die resoneren met mijn ziel.

Het resultaat hiervan is dat ik op dit ogenblik 3 part-time jobs heb die me op het lijf geschreven zijn:

 

1. Harteklop: een alternatieve muziekschool in Gent, waar kinderen en volwassenen muziek kunnen leren spelen op hun eigen tempo, op hun eigen manier, met of zonder muziektheorie naar keuze. Ik ben mede-oprichter en hoofdmedewerker van de muziekschool. www.harteklop.be

Welkom

2. Parenting For Wholeness: dit Amerikaanse online coaching-bedrijf begeleidt ouders op heel concrete wijze in hoe ze hun kinderen in heelheid kunnen laten opgroeien. Ik voel me helemaal thuis in de mooie visie en missie van deze organisatie en voel me erg dankbaar dat ik Elianes rechterhand ben geworden. Klik hier om de website van Parenting For Wholeness te bezoeken. Sinds 2016 bied ik mijn eigen online coaching programma aan: het Self-Love Program.

 

3. Aylana: Sinds mijn 16e ben ik een songwriter. Ik heb een cd gemaakt met mijn eerste muziekgroep Ziel-2-Ziel: Naked. Klik hier om je gratis exemplaar aan te vragen!

In februari 2018 richtte ik een nieuwe muziekgroep op, AYLANA, waar ik enkel de liedjesschrijver ben en niet langer de zangeres/muzikant. Met de tijd realiseerde ik me dat mijn ware talent liedjes schrijven is, en niet de liedjes uitvoeren. In Aylana is Eva Van Leuven de zangeres, en werken we samen met verschillende prachtige muzikanten. Stuur ons een mailtje als je op de hoogte wil blijven wanneer onze muziek klaar is om met de wereld gedeeld te worden!

 

Ik kijk ernaar uit om mijn hart ook voor jou te openen en je (beter) te leren kennen via het Self-Love Program, helend schrijven of schrijf-hulp.

 

Van harte welkom!

Annemie